1 kg obuolių (prinokusių, geros kokybės),
įvairių kitų vaisių,
pakelis vanilinio pudingo,
200 g miltų,
125 g margarino,
kiaušinis, citrinos,
tarkuota žievelė,
80 g cukraus,
truputis pieno.
GAMINIMAS:
Margariną, kiaušinį bei cukrų gerai išsukite, sudėkite visus kitus priedus ir greitai užminkykite tešlą. Iš jos iškočiokite apvalų lakštą ir juo išklokite torto formos dugną, kad 2-3 cm aukščio kraštai užsilenktų aukštyn. Truputį subadykite šakute ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels.
Ant iškepto atvėsinto torto pagrindo supilkite sluoksnį paruošto pudingo (nurodyta ant pakelio), ant pudingo gražiai išdėliokite nuluptų obuolių skilteles bei kitus vaisius, pavyzdžiui, vyšnias, juoduosius serbentus, persikus, apelsino skilteles ar kt. Vietoj pudingo galima vartoti plaktą grietinėlę (ja galima puošti ir torto viršų).