Karštas obuolių punšas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštas obuolių punšas


INGREDIENTAI:

0,5 l obuolių sulčių,
0,5 l serbentų, vyšnių ar kitų sulčių,
pusė stiklinės vandens,
šiek tiek cinamono,
2 gvazdikėliai,
citrinos žievelė,
šaukštas medaus (galima cukraus).


GAMINIMAS:

Į vandenį sudėkite visus prieskonius ir kaitinkite, kol užvies. Tuomet sudėkite medų, supilkite sultis ir dar pakaitinkite iki 70 laipsnių temperatūros. Tiekite taurėse ar stikliniuose puodukuose. Prie šio punšo tinka įvairūs trapūs sausainėliai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668