Virta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta jautiena


INGREDIENTAI:

1kg jautienos,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
druskos,
1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").


GAMINIMAS:

Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—2 val.). Baigiant virti pasūdoma, sudedami prieskoniai.
Išvirusi mėsa supjaustoma skersai raumenų nestorais griežinėliais, sudedama į paruoštą svogūnų padažą ir dar kelias minutes patroškinama.
Patiekiant mėsa užpilama padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolių lapeliais. Valgoma su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668