Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas


INGREDIENTAI:

1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas,
15 kazlėkų,
1/4 kepaliuko juodos duonos,
1 stiklinė pieno,
8 kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Duoną išbrinkinkite piene, sumalkite mėsmale ir sumaišykite su dviem plaktais kiaušiniais. Sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą ir išlyginkite paviršių. Pasūdytame vandenyje atskirai išvirkite kazlėkus ir nedideliais žiedynėliais supjaustytą kopūstą.

Išvirusius kazlėkus smulkiai supjaustykite arba sumalkite, pasūdykite, paskaninkite pipirais ir sudėkite į kepimo formą. Ant viršaus išdėliokite žiedinio kopūsto gabalėlius.

Dubenėlyje išplakite likusius 6 kiaušinius, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu ir supilkite ant žiedinių kopūstų. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami apkepą apibarstykite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668