1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas,
15 kazlėkų,
1/4 kepaliuko juodos duonos,
1 stiklinė pieno,
8 kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
petražolių.
GAMINIMAS:
Duoną išbrinkinkite piene, sumalkite mėsmale ir sumaišykite su dviem plaktais kiaušiniais. Sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą ir išlyginkite paviršių. Pasūdytame vandenyje atskirai išvirkite kazlėkus ir nedideliais žiedynėliais supjaustytą kopūstą.
Išvirusius kazlėkus smulkiai supjaustykite arba sumalkite, pasūdykite, paskaninkite pipirais ir sudėkite į kepimo formą. Ant viršaus išdėliokite žiedinio kopūsto gabalėlius.
Dubenėlyje išplakite likusius 6 kiaušinius, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu ir supilkite ant žiedinių kopūstų. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami apkepą apibarstykite petražolėmis.