Kepta šviežia kiaulienos dešra receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta šviežia kiaulienos dešra


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

800 g šviežios kiaulienos dešros,
2 šaukštai riebalų,
prieskonių,
truputis vandens ar sultinio.

GAMINIMAS:

Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį karšto vandens ir kepama, kol viena pusė gražiai apkeps. Tada dešra apverčiama ir apkepinama antroji pusė. Prieš valgant supjaustoma ir užpilama tuo pačiu (perkoštu) padažu, kuriame kepė, apibarstoma juodos duonos džiūvėsėliais, puošiama žalumynais. Prie jos duodama raugintų kopūstų, raugintų agurkų, raudonųjų kopūstų salotų. Tinka ir bulvių košė ar virtos bulvės.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668