Troškinti obuolių kukuliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti obuolių kukuliai


INGREDIENTAI:

0,5 kg bulvių,
0,5 kg obuolių,
0,5 l pieno,
50 g sviesto,
kiaušinis,
70 g miltų,
truputis druskos,
cukraus,
citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Išvirtas su lupenomis ir atvėsintas bulves nulupkite, sutrintkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltų, truputį druskos ir išminkykite tešlą (iš jos galima padaryti 10 nedidelių kukulių). Obuolius nulupkite, supjaustykite kiekvieną į 4 dalis, išimkite sėklalizdžius ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Darant kukulius, į kiekvieną įdėkite paruoštą obuolio skiltelę ir gerai užspauskite tešlos kraštus. Plačiame inde ištirpinkite margariną ir sudėkite kukulius, kad vienas kito neliestų,

Į tarpus dėkite likusias obuolių skilteles ir troškinkite, kol pagels. Po truputį supilkite pieną, įberkite druskos, šaukštą miltų, kad sutirštėtų pienas, paskaninkite cukrumi, pakaitinkite dar 5-10 min. ir tiekite

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668