Kapoti kiaulienos pjausniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kapoti kiaulienos pjausniai


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos nugarinės,
2—3 riekelės pyrago,
3 skiltelės česnako,
1 šaukštas miltų,
60 g aliejaus ar kitokių riebalų,
prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, peletrūno ir kt.),
druskos,
1 stiklinė pomidorų padažo.


GAMINIMAS:

Mėsa smulkiai sukapojama, sudedamas vandenyje išmirkytas ir nuspaustas pyragas, kiaušinis, prieskoniai, sugrūstas česnakas, pasūdomą ir viskas gerai išmaišoma. Masė padalijama į 4 dalis, formuojami pailgi pjausniai, voliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami riebaluose ar aliejuje.
Patiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, pašlakstyti sviestu ir apibarstyti susmulkintomis petražolėmis. Pomidorų padažas supilamas į padažinę. Duodama ir virtų ar keptų bulvių, troškintų ar žalių dariovių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668