Grybais įdaryta nugarinė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybais įdaryta nugarinė


INGREDIENTAI:

800 g kiaulienos nugarinės,
1 kiaušinis,
2—3 svogūnai,
30 g džiovintų grybų,
40 g riebalų kepimui,
prieskonių,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nugarinės išpjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min šaltai. Po to išplaktu kiaušiniu ištepama vidinė nugarinės dalis, pasūdomą ir sudedamas paruoštos mėsos bei grybų įdaras. Suveržiamos abi nugarinės pusės, galai užlankstomi, suvyniojama į celofaną ir kepama orkaitėje 1 — 1,5 val., palaistant sultimis.

Įdarui: išpjauta mėsa sumalama mėsmale ir sumaišoma su pakepintais svieste svogūnais, rėželiais supjaustytais apvirintais grybais, prieskoniais, druska. Patiekiama supjaustyta ir užpilta tuo pačiu perkoštu padažu, kuriame kepė, su bulvėmis, daržovėmis, puošta žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668