2 greipfrutai,
2 obuoliai,
300g šaldytų krevečių,
2-3 šaukštai majonezo,
druskos,
maltų kvapiųjų pipirų,
1-2 šaukšteliai "Ketčupo" padažo,
šviežių salotų lapų ar kitų žalumynų,
kelios prinokusios (arba iš kompoto)vyšnios.
GAMINIMAS:
Greipfrutus perpjaukite pusiau, atsargiai nulupkite žievelę, o minkštimą aštriu peiliu supjaustykite juostelėmis. Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis. Visus paruoštus komponentus (greipfrutus, obuolius, krevečių mėsą0, užpylus majonezo ir sudėjus kitus prieskonius, atsargiai dubenėlyje sumaišykite ir sudėkite į tuščias greipfruto žievės puseles.
Viršų puoškite krevetėmis, vyšniomis ir obuolių skiltelėmis. Į lėkštę įdėkite ledo gabalėlių, ant jų salotų lapų ir tada gražiai išdėliokite kaupinas greipfruto puseles. Labai gražiai atrodo, puošia vaišių stalą.