Aviečių džemas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių džemas


INGREDIENTAI:

1 kg aviečių,
100 g cukraus.


GAMINIMAS:

Prisirpusias sultingas uogas perrinkite, nuplaukite, apdžiovinkite, užpilkite cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies vis pamaišydami bei nugriebdami susidariusias putas.

Po 20 minučių uogienę išpilstykite į stiklainius. Pasterizuokite 90°C temperatūroje: pusės litro stiklainėlius-15 minučių, litro –22-25 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668