Kiaulienos kepsnys grybų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos kepsnys grybų padaže


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos,
prieskonių,
druskos,
citrinos rūgšties ar 1/2 citrinos sulčių.

Padažui:
100 g džiovintų baravykų,
2 svogūnai,
1 stiklinė sultinio,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštelis miltų,
20 g sviesto miltams pakepinti.


GAMINIMAS:

Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis.
Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubeni ir užpilamas grybų padažu. Atskirai patiekiamos virtos bulvės, rauginti agurkai.

Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami svieste, kol svogūnai suminkštės, tada suberiami miltai, prieskoniai, druska ir supilama grietinė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668