1 kg kiaulienos,
prieskonių,
druskos,
citrinos rūgšties ar 1/2 citrinos sulčių.
Padažui:
100 g džiovintų baravykų,
2 svogūnai,
1 stiklinė sultinio,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštelis miltų,
20 g sviesto miltams pakepinti.
GAMINIMAS:
Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis.
Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubeni ir užpilamas grybų padažu. Atskirai patiekiamos virtos bulvės, rauginti agurkai.
Padažui smulkiai supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami svieste, kol svogūnai suminkštės, tada suberiami miltai, prieskoniai, druska ir supilama grietinė.