500 g vištienos filė,
100 g anakardžių riešutų,
šaukštas medaus,
3 šaukštai aliejaus,
5 cm dydžio imbierų šaknies gabalėlis,
raudonųjų paprikų ankštis,
100 ml sauso balto vyno,
2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštas krakmolo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Imbierus nulupkite, sutarkuokite burokine tarka ir iš karto sumaišykite su citrinų sultimis. Įberkite po žiupsnelį druskos, pipirų. Viską apibarstykite krakmolu ir dar kartą gerai išmaišykite.
Mėsą supjaustykite juostelėmis, sumaišykite su imbierų mase ir kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad pasimarinuotų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištienos juosteles ir maišant kepkite, kol dailiai apskrus.
Tada sudėkite medų, suberkite riešutus ir dar 5 min. pakepinkite. Sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas, supilkite vyną, uždenkite keptuvę ir dar 3 min. patroškinkite.