Migdolų žvaigždutės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Migdolų žvaigždutės


INGREDIENTAI:

200 g migdolų,
250 g kvietinių miltų,
100 g cukraus,
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus su tikra vanile,
175 g sviesto arba margarino.

Papuošimui:
perlinio cukraus.


GAMINIMAS:

Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus. Dubenyje sumaišykite migdolus, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Supjaustykite maistinius riebalus mažais gabalėliais ir įminkykite juos į mišinį. Palikite tešlą mažiausiai 1 valandą šaldytuve.

Iškočiokite paruoštą tešlą iki ½ cm storio Išspauskite žvaigždutes, suvilgykite jų paviršių vandeniu ir apibarstykite perliniu cukrumi. Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir apie 12 min. kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje.

Leiskite sausainiams atvėsti, jei norite, kad dėžutėje laikomi sausainiai išliktų sausi ir trapūs, į ją galite įdėti kelis gabaliukus cukraus. Cukraus gabaliukai sugeria drėgmę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668