įvairių daržovių ir žalumynų (salotų lapų, pankolių, žalių svogūnų ir česnakų laiškų, smidrų, cukinijų),
įvairių prieskoninių žolelių (pelerūnų, anyžių, bazilikų, petražolių, portulakų),
gėlių žiedų ir daigų (obelų žiedų, rugiagėlių, našlaičių, akacijų),
keturių riekelių vytinto kumpio,
šiek tiek aliejaus,
druskos, pipirų,
citrinos,
balzaminio kremo,
saujos špinatų,
ketvirčio mango,
ketvirčio aitriosios paprikos.
GAMINIMAS:
Daržoves nulupkite, jei reikia, nuskabykite lapus ir supjaustykite. Pomidorus nuplykikite. Nuplautas salotas nusausinkite ir suplėšykite rankomis. Kumpio riekeles suvyniokite į vamzdelius ir lengvai apkepkite aliejuje. Po to vamzdelius supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Špinatus su trupučiu aliejaus, druska bei pipirais sutrinkite elektriniu smulkintuvu iki tyrės konsistencijos. Mangą, aitriąją papriką su šlakeliu aliejaus taip pat sutrinkite smulkintuvu, įberkite druskos ir pipirų.
Serviruokite pasitelkę fantaziją. Sudėkite į lėkštę daržoves, šalia sustatykite kumpio gabalėlius. Visa tai puoškite peletrūnais, petražolėmis, svogūnų ir česnakų laiškais, bazilikais gėlių žiedais ir kitais žalumynais. Lėkštės šone įpilkite špinatų, mangų padažo bei įdėkite šiek tiek balzaminio kremo.