800 g menkės filė,
600 ml pieno,
svogūnas,
žiupsnelis žuvų prieskonių,
100 g miltų,
700 g bulvių,
žiupsnelis druskos,
5 šaukštai majonezo,
sauja smulkintų petražolių,
kiaušinis,
175 g maltų džiūvėsėlių,
pusė stiklinės aliejaus.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Žuvis nuplaukite, pabarstykite prieskoniais. Užvirinkite pieną, sudėkite žuvis ir virkite 5-10 minučių. Išimkite ir susmulkinkite. Virtas bulves sutrinkite, į jas sudėkite smulkintą žuvį, smulkiai pjaustytą svogūną.
Nepamirškite sudėti majonezą, įberkite petražolių. Gerai išmaišykite ir padarykite maltinukus. Apvoliokite miltuose, pamirkykite plaktame kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 minutes.