Marinuoti česnakų žiedkočiai (Renatos) (foto) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti česnakų žiedkočiai (Renatos) (foto)


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

česnakų žiedkočiai,
čili pipiriukai,

Marinatui (vienam litrui vandens):
3 šaukštas cukraus,
1 šaukštas druskos,
150 ml acto,
1 šaukštas prieskonių mišinio marinavimui.


GAMINIMAS:

Į švarius stiklainius įdedame po vieną čili pipiriuką, sudedame susuktus žiedkočius. Užpilame verdančiu marinatu ir užsukame iškaintintais dangteliais. Per naktį paliekame dangtelias žemyn ir uždengus. Kitą dieną jau galima nešti į vėsią patalpą. Puikus garnyras prie šašlyko ar grilio kepsnio.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668