200 g marinuotų burokėlių,
4 agurkai (tinka ir marinuoti),
4 salierų stiebai,
8 mažos bulvės,
2 obuoliai,
10 puselių graikinių riešutų,
6 šviežių mėtų šakelės,
6 petražolių šakelės,
200 g žaliųjų vynuogių,
salotų arba gražgarsčių lapų,
3 šaukštai natūralaus jogurto,
žiupsnelis druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Supjaustykite obuolius, salierus, virtas bulves ir agurkus kubeliais. Susmulkinkite mėtas bei petražoles, sumaišykite su jogurtu ir majonezu. Giliame inde sumaišykite pjaustytas daržoves su burokėliais, vynuogėmis ir majonezo padažu. Salotas patiekite ant salotų lapų ir papuoškite riešutų puselėmis. Galite įdėti silkės-bus skanu.