Valdorfo salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Valdorfo salotos


INGREDIENTAI:

200 g marinuotų burokėlių,
4 agurkai (tinka ir marinuoti),
4 salierų stiebai,
8 mažos bulvės,
2 obuoliai,
10 puselių graikinių riešutų,
6 šviežių mėtų šakelės,
6 petražolių šakelės,
200 g žaliųjų vynuogių,
salotų arba gražgarsčių lapų,
3 šaukštai natūralaus jogurto,
žiupsnelis druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Supjaustykite obuolius, salierus, virtas bulves ir agurkus kubeliais. Susmulkinkite mėtas bei petražoles, sumaišykite su jogurtu ir majonezu. Giliame inde sumaišykite pjaustytas daržoves su burokėliais, vynuogėmis ir majonezo padažu. Salotas patiekite ant salotų lapų ir papuoškite riešutų puselėmis. Galite įdėti silkės-bus skanu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668