Po 500 g jautienos ir avienos,
svogūnas,
morka,
saliero stiebas,
keletas petražolių šakelių,
6 kiaušinių tryniai,
pusės citrinos sultys,
tarkuotas parmezanas,
1 arbatinis šaukštelis susmulkintų šviežio mairūno lapelių,
druska,
baltieji pipirai,
kelios riekelės paskrudintos itališkos duonos ,,Ciabattaâ€.
GAMINIMAS:
Išvirkite jautieną ir avieną su daržovėmis. Mėsą išimkite į pašildytą pusdubenį. Sultinį perkoškite. Pašildytus sriubos dubenėlius išklokite paskrudinta duona. Lengvai išplakite kiaušinių trynius su citrinos sultimis, tarkuotu parmezanu ir baltaisiais pipirais.
Lėtai maišydami mediniu šaukštu, pilkite trynių plakinį į karštą sultinį. Maišykite ir trumpai pakaitinkite (kad nesutrauktų kiaušinių), kol sultinys sutirštės. Suberkite mairūną, išmaišykite ir supilkite sriubą į dubenėlius.Mėsą patiekite atskirai, kaip keptais šviežiais špinatais ar kitomis daržovėmis ar žaliuoju padažu Salsa Verde.