500 g įvairių daržovių:
plonų išilginių svogūnų skiltelių,
morkų šiaudelių,
pievagrybių griežinėlių,
smulkiai pjaustyto kopūsto,
mažos brokolio galvelės,
raudonosios paprikos šiaudelių,
pupelių daigų.
Kepimui:
4 šaukštų augalinio aliejaus,
2 šaukštelių smulkiai pjaustyto česnako,
1 šaukšto šviežio smulkiai pjaustyto imbiero,
5 šaukštų austrių padažo,
4 šaukštų citrinos sulčių,
2 šaukštelių cukranendrių cukraus ,,Demeroraâ€,
½ šaukštelio jūros druskos,
½ šaukštelio rupiai maltų pipirų.
Garnyrui:
pjaustytų svogūno laiškų,
1-2 šaukštų apkepintų sezamo sėklų,
ryžių.
GAMINIMAS:
Pakaitinkite aliejų rytietiškoje dubenio formos keptuvėje. Minutę pakepkite česnaką su imbieru. Įdėkite į juos svogūnus bei morkas ir kepkite maišydami ant didelės ugnies. Įdėkite pievagrybius, kartu įpilkite austrių padažo ir spaustos citrinos.
Viską pakepkite 2 min. Suberkite likusias daržoves, kepkite maišydami. Paskaninkite cukrumi, druska, pipirais. Prieš pat patiekiant suberiami pupelių daigai. Patiekalas papuošiamas pjaustytais svogūno laiškais ir sezamo sėklomis.