1 kepalėlis "Ciabattos" (geriausia 1 dienos senumo),
0,5 stiklinės migdolų drožlių,
0,5 stiklinės smulkintų obuolių,
6 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
0,5 stiklinės neriebios grietinėlės,
6 šaukštai rudojo (tiks ir baltas) cukraus,
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono,
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus arba vanilės esensijos.
GAMINIMAS:
Supjaustykite duoną maždaug 1 cm storio riekėmis, o jas (prieš tai nupjausčius plutą) sutrupinkite arba supjaustykite kubeliais. Suberkite duonos trupinius į kepimo indą, antį viršaus berkite migdolus ir obuolius.
Dubenyje suplakite kiaušinius, pieną, grietinėlę, cukrų, cinamoną, vanilę ir supilkite ant duonos. Kepkite apie 45 minutes 200° C orkaitėje. Skaniausia patiekti aplietą klevų sirupu arba karštu vaniliniu kremu.