Itališkos duonelės pudingas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkos duonelės pudingas


INGREDIENTAI:

1 kepalėlis "Ciabattos" (geriausia 1 dienos senumo),
0,5 stiklinės migdolų drožlių,
0,5 stiklinės smulkintų obuolių,
6 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
0,5 stiklinės neriebios grietinėlės,
6 šaukštai rudojo (tiks ir baltas) cukraus,
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono,
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus arba vanilės esensijos.


GAMINIMAS:

Supjaustykite duoną maždaug 1 cm storio riekėmis, o jas (prieš tai nupjausčius plutą) sutrupinkite arba supjaustykite kubeliais. Suberkite duonos trupinius į kepimo indą, antį viršaus berkite migdolus ir obuolius.

Dubenyje suplakite kiaušinius, pieną, grietinėlę, cukrų, cinamoną, vanilę ir supilkite ant duonos. Kepkite apie 45 minutes 200° C orkaitėje. Skaniausia patiekti aplietą klevų sirupu arba karštu vaniliniu kremu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668