Tunisietiški sklindžiai (Debla) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tunisietiški sklindžiai (Debla)


INGREDIENTAI:

3 kiaušiniai,
250-350 g miltų,
150 g vandens,
250 g medaus,
citrinos sulčių,
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Dubenyje išplakite kiaušinius, maišant po truputį berkite miltus, kol pasidarys gana kieta tešla; išminkykite rankomis. Miltais pabarstykite lentą, tešlą imkite porcijomis ir kočiokite labai plonu sluoksniu. Supjaustykite ilgomis juostomis, apvyniokite ant šakutės, gražiai apkepinkite nelabai įkaitintame aliejuje.

Šie sklindžiai kepa labai greitai; dar ne visai iškepusius ištraukite iš aliejaus, nuvarvinkite. Iš vandens, medaus ir kelių lašų citrinos sulčių paruoškite sirupą. Kiekvieną sklindį pamirkykite karštame sirupe ir ataušinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668