Velso reibitas (džiūvėsėliai su sūriu) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Velso reibitas (džiūvėsėliai su sūriu)


INGREDIENTAI:

6 duonos riekės,
20 g miltų,
100 g pieno,
petražolių,
250 g tarkuoto sūrio,
10-15 g garstyčių,
90 g sviesto,
pipirų, druskos.


GAMINIMAS:

Atpjaukite 6 riekes 1 cm storumo duonos minkštimo. Į nedidelį puodą sudėkite sviestą, suberkite miltus ir maišant pašildykite. Kai šviesus padažas bus išviręs, supilkite pieną ir maišant pavirkite. Tada sudėkite tarkuoptą sūrį, druską, pipirus ir garstyčias.

Gerai maišykite, kol sūris viasai išsilydys. Svieste pakepinkite 6 duonos riekes ir aptepkite šiuo kremu. Tiekite šiltas, apibarstytas smulkintomis petražolėmis.
Pastaba. Velso džiūvėsėlius galima 3 minutes pakepti karštoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668