6 duonos riekės,
20 g miltų,
100 g pieno,
petražolių,
250 g tarkuoto sūrio,
10-15 g garstyčių,
90 g sviesto,
pipirų, druskos.
GAMINIMAS:
Atpjaukite 6 riekes 1 cm storumo duonos minkštimo. Į nedidelį puodą sudėkite sviestą, suberkite miltus ir maišant pašildykite. Kai šviesus padažas bus išviręs, supilkite pieną ir maišant pavirkite. Tada sudėkite tarkuoptą sūrį, druską, pipirus ir garstyčias.
Gerai maišykite, kol sūris viasai išsilydys. Svieste pakepinkite 6 duonos riekes ir aptepkite šiuo kremu. Tiekite šiltas, apibarstytas smulkintomis petražolėmis.
Pastaba. Velso džiūvėsėlius galima 3 minutes pakepti karštoje orkaitėje.