Angliškas krienų padažas (Horse-Radish Sauce) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Angliškas krienų padažas (Horse-Radish Sauce)


INGREDIENTAI:

400 g krienų,
100 g grietinės,
10 g cukraus, 15 g acto,
citrinos sulčių arba garstyčių (pagal skonį),
druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Krienus nulupkite, nuplaukite ir pamirkykite maždaug pusvalandį šaltame vandenyje. Pritarkuokite tris valgomuosius šaukštus krienų. Šią košę sukrėskite į dubenį, sudėkite cukrų, supilkite actą, garstyčias (arba citrinos sultis), įberkite druskos, pipirų ir uždarykite grietine. Tiekiant gerai išmaišykite. Laikykite šaltai.

Pastaba. Grietinę galima pakeisti 2 kietai virtais kiaušinio tryniais, juos sutrynus ir sumaišius su 100 g šalto pieno. Pagardinkite cukrumi ir garstyčiomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668