Egiptietiški avienos kukuliai (Coftas) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Egiptietiški avienos kukuliai (Coftas)


INGREDIENTAI:

600 g maltos avienos,
250 g tarkuotų džiūvėsių,
2 kiaušiniai,
druskos, pipirų,
60-100 g aliejaus,
100 g svogūnų,
15 g česnakų,
petražolių,
mėtų,
imbiero,
gvazdikėlių,
pipirų,
muskato riešuto.


GAMINIMAS:

Avieną sumalkite, įmuškite kiaušinius, suberkite tarkuotus džiūvėsius, supjaustytus svogūnus ir česnakus, petražoles, mėtas. Pasūdykite, įberkite prieskonių. Viską sumaišykite, išminkykite, kol pasidarys vientisa masė.

Padarykite nedidelius maždaug 3 cm skersmens rutuliukus, juos truputį suplokite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų, apkepinkite kukulius iš abiejų pusių. Į stalą kukulius tiekite karštus su pomidorų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668