Braziliškas kokosų kremas (Manjar branco) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braziliškas kokosų kremas (Manjar branco)


INGREDIENTAI:

1 tarkuotas kokoso riešutas,
400 g pieno,
bulvių krakmolo,
cukraus pudros (pagal skonį).


GAMINIMAS:

Pieną užvirinkite, supilkite ant tarkuoto kokoso riešuto. Perkoškite per audinį, išspauskite visą skystį. Įberkite pagal skonį cukraus. 1 puodeliui pieno dėkite 1 valgomąjį šaukštą bulvių krakmolo.

Mišinį supilkite į puodą, užvirinkite ir maišant virkite, kol sutirštės. Kremą supilkite į vandeniu praskalautą formą. Įdėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Išimkite iš formos ir tiekite, papuoštą vaisių (slyvų) želė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668