Šaltas užkandis “Kaponata” (Caponata) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šaltas užkandis “Kaponata” (Caponata)


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

600 g baklažanų,
500 g pomidorų,
250 g moliūgų,
250 g saldžiųjų ankštinių pipirų,
druskos, pipirų,
100 g alyvuogių aliejaus,
5 g česnakų,
50 g kaparių,
juodųjų ir žaliųjų alyvuogių (pagal skonį).

GAMINIMAS:

Baklažanus ir moliūgus nulupkite. Pomidorus ir ankištinius pipirus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę, išimkite sėklas. Visas daržoves supjaustykite griežinėliais, sudėkite į didelę keptuvę, ištrintą česnakais.

Supilkite aliejų, pasūdykite, įberkite pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite 1,5 valandos ant silpnos ugnies. Tada sudėkite alyvuoges be kauliukų, suberkite kaparius. Viską sumaišykite, ataušinkite keptuvėje. Tiekite kaip šaltą užkandį.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668