Genujietiškas veršienos kepsnys (Braciole di vitello alla Genovese) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Genujietiškas veršienos kepsnys (Braciole di vitello alla Genovese)


INGREDIENTAI:

750 g veršienos kulšies,
5 kiaušiniai,
60 g Parmos sūrio,
30 g petražolių,
sviesto,
aliejaus,
200 g sultinio,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kepsniui reikalinga didelė ir gana stora kulšies išpjova (apvalus gabalas netinka). Mėsą išmuškite plaktuku. Keptuvėje pašildykite sviestą ir aliejų, įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą sūrį, smulkintas petražoles, įberkite druiskos, pipirų, viską apkepinkite.

Omletą perlenkite usiau, uždėkite ant mėsos. Mėsą susukite ir apriškite plona virvute. Keptuve pašildykite likusį sviestą ir aliejų, pakepinkite mėsą, įberkite druskos, pipirų. Supilkite sultinį ir kepkite 2 valandas ant vidutinės ugnies. Tiekiant, virvutę nuimkite, mėsą supjaustykite riekelėmis, apipilkite nuoviru; tiekite su salotomis arba šparaginėmis pupelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668