Langustų kepsnys (Scampi arrosto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Langustų kepsnys (Scampi arrosto)


INGREDIENTAI:

1 kg 600 g nevirtų langustų,
50 g sviesto,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
6 riekelės citrinos,
6 iešmai,
50 g konjako,
12-15 šalavijų lapų,
druskos, pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Nuimkite langustų šarvus, nuplaukite, nušluostykite; ant kiekvieno iešmo susmeikite po 7-8 langustus (tarp langustų pasmeikite šalavijo lapą). Didelėje lėkštėje pakaitinkite aliejų ir sviestą; ištepkite langustus riebalais, užlašinkite truputį konjako; sudėkite iešmus su langustais ant įkaitinto grilio, kepkite 5-10 minučių. Langustus numaukite nuo iešmų, sudėkite į lėkštes, papuoškite citrinos riekelėmis ir petražolių lapais. Tiekite karštą patiekalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668