1 kg 600 g nevirtų langustų,
50 g sviesto,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
6 riekelės citrinos,
6 iešmai,
50 g konjako,
12-15 šalavijų lapų,
druskos, pipirų,
petražolių.
GAMINIMAS:
Nuimkite langustų šarvus, nuplaukite, nušluostykite; ant kiekvieno iešmo susmeikite po 7-8 langustus (tarp langustų pasmeikite šalavijo lapą). Didelėje lėkštėje pakaitinkite aliejų ir sviestą; ištepkite langustus riebalais, užlašinkite truputį konjako; sudėkite iešmus su langustais ant įkaitinto grilio, kepkite 5-10 minučių. Langustus numaukite nuo iešmų, sudėkite į lėkštes, papuoškite citrinos riekelėmis ir petražolių lapais. Tiekite karštą patiekalą.