150 g aliejaus,
250 g svogūnų,
60 g rūkyto kumpio,
1,75 l jautienos sultinio,
salierų lapų,
3 kiaušinių tryniai,
30 g acto,
100 g baltojo vyno,
druskos,
baltųjų pipirų,
cinamono,
čiobrelių,
lauro lapų,
35-40 mažų skrebučių,
apkepintų svieste ir aliejuje.
GAMINIMAS:
Rūkytą kumpį smulkiai supjaustykite. Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonomis riekelėmis. Puode, kuriame bus verdamas patiekalas, pašildykite aliejų; sudėkite svogūnus ir kumpį. Vartanat apkepinkite, įdėkite 2 smulkintus saliero lapus, 1 lauro lapą, truputį čiobrelių, cinamono, druskos, baltųjų pipirų.
Po to supilkite vyną ir sultinį. Virkite ant mažos ugnies 30 minučių, kol sultinys prisitrauks prieskonių ir daržovių kvapo. Per tą laiką apkepinkite duonos skrebučius. Prieš tiekiant, į sriubos dubenį sudėkite kiaušinio trynius, supilkite actą, gerai išplakite šakute ir pamažu supilkite karštą sultinį. Galiausiai sudėkite apkepintus duonos skrebučius.