Neapolietiškas mėsos padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Neapolietiškas mėsos padažas


INGREDIENTAI:

700 g pomidorų,
300 g maltos jautienos,
75 g nevirto kumpio,
75 g rūkytų lašinių,
šakelė saliero,
100 g aliejaus,
20 g sviesto,
20 g petražolių,
10 g česnakų,
100 g svogūnų,
60 g morkų,
keli lapeliai baziliko,
druskos pipirų.


GAMINIMAS:

Pomidorus nuplaukite, nulupkite odelę, stambiai supjaustykite. Susmulkinkite kumpį, lašinius, petražoles, nulupkite svogūnus, salierus, bazilikus, česnakus. Į puodą storu dugnu supilkite aliejų, įdėkite sviestą, pašildykite; mėsos ir prieskonių mišinį lengvai apkepinkite riebaluose.

Sudėkite maltą jautieną, gerai viską sumaišykite; 5 minutes virkite maišant. Galiausiai sudėkite pomidorus, pasūdykite, įberkite pipirų. Virkite 1-2 valoandas (pagal galimybes). Šis padažas tinka prie spageti su tarkuotu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668