Kepta jaučio širdis haitietiškai (Anticuchos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta jaučio širdis haitietiškai (Anticuchos)


INGREDIENTAI:

1 jaučio širdis.

Marinatui:
250 g acto,
kmynų grūdelių,
10 g česnakų,
3 aštrūs žali ankštiniai pipirai,
raudonųjų pipirų,
druskos,
pipirų.

Padažui:
50 g acto,
2 valgomieji šaukštai marinato,
2 žali ankštiniai pipirai,
50 g alyvų aliejaus.


GAMINIMAS:

Jaučio širdį supjaustykite 3 cm dydžio kubeliais (prieš tai išėmus gyslas, plėves ir riebalus). Mėsos gabaliukus sudėkite į dubenį ir užpilkite marinatu, paruoštu iš išvardintų produktų (ankštinius pipirus supjaustykite plonomis juostelėmis). Dubenį uždenkite, palaikykite 12 valandų.

Mėsą nusausinkite, suverkite ant iešmų (po 6-8 gabaliukus ant kiekvieno). Kepkite ant karštų žarijų. Tuo metu paruoškite padažą. Karštame alyvų aliejuje pakepinkite ankštinius pipirus, supilkite actą ir 2 šaukštus marinato; prieš tiekiant mėsą į stalą, apipilkite ją šiuo padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668