Braziliškas “medžiotojų” viščiukas (Frango a caçadora) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braziliškas “medžiotojų” viščiukas (Frango a caçadora)


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

1 kg 500 g vištienos,
100 g kumpio,
500 g pomidorų,
500 g bulvių,
2 žali ankštiniai pipirai,
druskos, pipirų,
300 g vandens,
3 citrinos,
5 g česnakų,
100 g baltojo vyno,
50 g taukų,
50 g sviesto,
60 g svogūnų,
2 lauro lapai,
prieskoninių daržovių,
250 g kosevuotų žirnelių.

GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite gabaliukais, sudėkite į dubenį, įpilkite citrinų sulčių, įberkite druskos, pipirų, įmeskite česnako ir lauro lapų. Palaikykite 2 valandas. Puode ištirpinkite sviestą ir taukus ir apkepinkite vištienos gabaliukus. Kai jie gražiai paruduos, sudėkite mažais gabaliukais supjaustytus pomidorus, susmulkintus svogūnus ir česnakus, prieskonines daržoves.

Supilkite baltąjį vyną ir vandenį. Virkite 35-40 minučių. Sudėkite ankštinius pipirus, supjaustytus griežinėliais (be sėkliukių), gabaliukais supjaustytą kumpį, virtas bulves; galiausiai suberkite žirnelius. Virkite 10 minučių. Į stalą vištieną tiekite pagal skonį papuoštą daržovėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668