500 g miltų,
5 kiaušiniai,
250 g cukraus pudros,
1 valgomasis šaukštas romo,
2 valgomieji šaukštai pieno,
60 g aliejaus,
1 citrinos sultys,
1 tarkuota apelsino žievelė,
1 pakelis Elzaso mielių,
žiupsnelis druskos.
GAMINIMAS:
Miltus suberkite į dubenį, padarykite juose duobutę, supilkite cukrų, druską, aliejų ir pieną, įmuškite visus 5 kiaušinius, viską gerai sumaišykite, pradedant nuo vidurio ir beriant miltus į gautą masę. Tešlą gerai išminkykite; supilkite citrinos sultis, romą, tarkuotą apelsino žievelę ir Elzaso mieles.
22,5 cm skersmens torto formą ištepkite sviestu, sukrėskite į ją tešlą ir kepkite iš pradžių karštoje, paskui 45 minutes vidutinio karštumo orkaitėje. Tešlą formoje taip pat galima išdėlioti žiedu ir, likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, pabarstykite smulkiu cukrumi.