Įdarui:
250 g maltos mėsos (jautienos arba kiaulienos),
100 g svogūnų,
125 g juodųjų alyvuogių,
50 g razinų,
2 kietai virti kiaušiniai,
druskos,
pipirų,
50 g svieto.
Kukurūzų košei:
8 kukurūzų burbuolės,
50 g svogūnų,
50 g sviesto,
10 g cukraus,
30 g aliejaus,
150 g pieno,
2 kiaušiniai,
paprikos,
druskos.
GAMINIMAS:
Pirmiausia paruoškite įdarą: sumalkite mėsą, sumaišykite su smulkiai supjaustytais ir svieste pakepintais svogūnais; mišinį pakepinkite 20 minučių. Sudėkite razinas, juodąsias alyvas (be kauliukų), griežinėliais supjaustytus kietai virtus kiaušinius. Įberkite priekonių, viską gerai sumaišykite. Įdarą sudėkite į gana gilų indą.
Tada paruoškite kukurūzų košę. Susmulkinkite 50 g svogūnų, pakepinkite juos ištirpintame svieste su aliejumi, įberkite paprikos, druskos, sudėkite tarkuotus kukurūzus, supilkite pieną ir maišant virkite maždaug 10 minučių. Puodą nukaiskite, sudėkite 2 trynius ir 2 baltymus, išplaktus iki standžių putų. Gautą masę sukrėskite ant mėsos įdaro, pabarstykite cukraus pudra. Kepkite 10 minučių karštoje orkaitėje.