Viščiukas cukruje Madagaskarietiškai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Viščiukas cukruje Madagaskarietiškai


INGREDIENTAI:

1 viščiukas (1kg 200 g),
20 česnakų,
pipirų,
druskos,
čiobrelių,
gvazdikėlių,
301 g aliejaus,
50 g medaus arba cukraus pudros,
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Viščiuką nupeškite, išdarinėkite, nuplaukite ir 20 minučių palaikykite, kad nuvarvėtų. Nulupkite česnako skilteles ir prismaigstykite į mėsą mažais gabaliukais. Viščiuką ištepkite aliejumi, po to-medumi (arba cukraus pudra). Pabarstykite pipirais, druska, čiobreliais ir trintais gvazdikėliais.

Viščiuką subadykite šakute, 30 minučių palaikykite, kad mėsa persisunktų prieskoniais. Negiliame puode pašildykite aliejų, įdėkite viščiuką ir, visą laiką sukiojant, kepkite 25-358 minutes, kol pasidarys rausvas arba raudonas. Kepant viščiuką kas minutę sudrėkinkite trupučiu vandens (drėkinkite, kol baigs kepti).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668