Madagaskaro kiaulienos ragu (Ro-Mazava) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Madagaskaro kiaulienos ragu (Ro-Mazava)


INGREDIENTAI:

6 kiaulienos nugarinės išpjovos,
200 g pomidorų,
druskos,
pipirų,
2 kuokštai pipirnių,
200 g svogūnų,
45 g aliejaus.


GAMINIMAS:

Kiekvieną išpjovą supjaustykite į 4 dalis. Didelėje keptuvėje pašildykite aliejų, apkepinkite jame kiaulienos gabaliukus, kol jie gražiai paruduos. Mėsą išimkite, tame pačiame aliejuje pakepinkite nuluptus ir supjaustytus svogūnus, nuluptus ir gabaliukais supjaustytus pomidorus, nuvalytas ir švariai nuplautas pipirnes.

Pasūdykite. Vėl sudėkite mėsą ir viską troškinkite 45 minutes. Tiekite karštą ragu su virtais ryžiais. Vietoj pipirnių galima dėti ridikėlių arba ropių lapelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668