16 griežinėlių vaistinės svilarožės,
pusė vidutinio kopūsto,
3 riekės konservuoto ananaso,
10 g cukraus pudros,
60 g rūgščios grietinės,
100 g šviežių morkų,
1 žalias ankštinis pipiras,
6-8 pipirnės šakelės,
truputis majonezo.
GAMINIMAS:
Kopūstą nuplaukite, smulkiai supjaustykite. Morkas nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite lazdelėmis. Iš saldaus ankštinio pipiro išimkite sėklas, supjaustykite juostelėmis. Ananaso riekes nusausinkite, supjaustykite kubeliais.
Dubenyje atsargiai sumaišykite kopūstus, morkas, svilarožes, ananasus, suberkite cukrų, supilkite grietinę. Salotas sudėkite į vazą. Papuoškite ankštinio pipiro juostelėmis, pipirnės lapeliais, užpilkite truputį majonezo.