500 g jautienos minkštimo,
1 šaukštas miltų,
60 g riebalų,
2 svogūnai,
1 šaukštas pomidorų tyrės,
150 g džiovintų slyvų,
druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų plonais griežinėliais, išmušti, apvolioti miltais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apkepintą mėsą apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio.
Uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada sudėti švariai nuplautas džiovintas slyvas ir dar patroškinti. Patiekti su padažu ir slyvomis. Prie šio valgio tinka virtos arba keptos bulvės, virti ryžiai.