Virta aviena su žirneliais baltajame padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta aviena su žirneliais baltajame padaže


INGREDIENTAI:

500 g avienos (krūtininės),
keletas morkos skridinėlių,
petražolės šaknies,
svogūno,
druskos.

Padažui:
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 nedidelis indelis (250 g) konservuotų žirnelių,
2-3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,
mėsos sultinio.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustyti kartu su kaulais gabalais, sudėti į karštą vandenį, kad vos apsemtų, užvirinti, nugraibyti putas, įberti druskos ir sudėti prieskonines daržoves. Kad mėsa būtų skanesnė, virti ant mažos ugnies.

Ištirpinti sviestą, pakaitinti jame miltus, įpilti tiek mėsos sultinio, kad padažas būtų tirštas. Jeigu sultinys riebus, riebalus nugraibyti. Padažą 5 minutes pavirinti, suberti žirnelius, vėl užvirinti ir pagardinti. Patiekti su virtais ryžiais. Ryžius sudėti į dubenį, ant viršaus uždėti mėsą, palaistyti padažu ir apibarstyti žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668