Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais


INGREDIENTAI:

400 g jautienos,
40 g riebalų,
1 šaukštas pomidorų tyrės,
2 svogūnai,
1 šaukštas miltų,
150 g raugintų agurkų,
600 g bulvių,
50 g riebalų,
česnako,
druskos, pipirų, cukraus.


GAMINIMAS:

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti mėsa suminkšės.

Sausoje keptuvėje pakepinti miltus įpilti mėsos, atsiradusių troškinant, ir pagamintą padažą supilti ant mėsos. Kiek vėliau ten pat sudėti šiaudeliais supjaustytus agurkus, smulkiai sugrūstą česnaką ir aštrių pagardų. Druskos dėti nedaug, nes agurkai rauginti.

Atskirai pakepinti pailgais gabalėliais supjaustytas bulves, sudėti jas į troškinį ir viską dar troškinti 10-15 minučių. Patiekti su daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668