Tešlai:
250 g miltų,
3 maži kiaušiniai,
0,5 l pieno,
druskos,
3 kiaušiniai,
150 g miltų džiuvėsių,
100 g sviesto.
Įdarui:
60 g svogūnų,
250 g mėsos,
1 kiaušinis,
druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Iš miltų, 3 kiaušinių, druskos ir pieno užmaišykite tešlą blynams ir palaikykite valandą. Keptuvėje įkaitinkite truputį sviesto arba aliejaus ir iškepkite plonus blynus. Iš maltos mėsos (arba mėsos subproduktų), susmulkintų svogūnų (prieš tai svogūnus 10 minučių pavirkite vandenyje ir išgirbus nusausinkite) ir 1 kiaušinio paruoškite įdarą; įberkite prieskonių.
Iš šios masės padarykite tiek pailgų kukulių , kiek yra blynų. Įdarą sudėkite ant blynų, suvyniokite. Gilioje lėkštėje išplakite 3 kiaušinius. Į kitą lėkštutę sudėkite maltus džiūvėsius. Blynus apvoliokite plaktuose kiaušiniuose, po to džiūvėsiuose ir apkepkite įkaitintame svieste.