Pjaustytos mėsos vyniotinis su įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pjaustytos mėsos vyniotinis su įdaru


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos minkštimo (šlaunies),
100 g lašiniukų,
1 didelis svogūnas,
1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų,
1 šaukštelis druskos,
30 g margarino,
1/2 šaukšto pomidorų tyrės,
aštraus pomidorų padažo.


GAMINIMAS:

Vyniotiniui imti kuo storesnį mėsos gabalą. Iš jo aštriu peiliu išpjauti ploną (1 cm storio) platų gabalą, išmušti jį ir ant viršaus uždėti supjaustytų lašiniukų ir svogūnų. Įdarą apibarstyti prieskoniais. Mėsą kietai suvynioti, galą sudūrimo vietoje prismeigti kas 2 cm ilgais mediniais smeigtukais.Vyniotinį supjaustyti tarp smeigtukų griežinėliais.

Juos iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose, įdėti pomidorų tyrės, įpilti šiek tiek karšto vandens ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Ištroškintus griežinėlius sudėti į dubenį. Likusį skysti perkošti, pagardinti ir užpilti ant jų. Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668