Jautienos griežinėliai serbentų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos griežinėliai serbentų padaže


INGREDIENTAI:

500 g jautienos minkštimo,
druskos, pipirų,
1/2 šaukštelio garstyčių miltelių,
30 g augalinių riebalų,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė vandens,
100 g grietinėlės,
1-2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių arba juodųjų serbentų uogienės.


GAMINIMAS:

Išmuštus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies.

Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius arba uogienę, dar 5 minutes patroškinti ir supilti grietinėlę. Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virtos arba keptos bulvės, salotų lapeliai, švieži agurkai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668