1 kopūstas,
1 valgomasis šaukštas riebalų,
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo,
1/2 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės grietinės,
Varškės įdaras:
500 g varškės,
1/2 stiklinės ryžių,
1 valgomasis šaukštas sviesto,
1/2 stiklinės grietinės,
1 kiaušinis,
druska, truputis cukraus.
GAMINIMAS:
Išvirkite birią ryžių košę, sudėkite trintą varškę, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus. Supilkite grietinę bei išmaišykite. Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėkite paruošto įdaro ir suvyniokite į ritinėlį.
Taip paruoštus ritinėlius apibarstykite miltais, pakepinkite riebaluose, sudėkite į puodą ir užpilkite riebalų, karšto vandens, pomidorų padažo bei troškinkite 30–40 min. Baigdami troškinti, sudėkite grietinę. Skanaus!