4 porcijoms reikės:
2 vištos krūtinėlių,
1 laimo vaisiaus,
česnako skiltelės,
ryšelio baziliko,
150 g lydyto sūrio,
kiaušinio,
6 šaukštų miltų,
4 šaukštų aliejaus,
druskos, baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Krūtinėles perpjaukite į dvi dalis ir kiekvienoje įpjaukite po kišenę. Laimo vaisių nuplaukite karštu vandeniu, nusausinkite, plonai nulupkite odelę ir supjaustykite juostelėmis. Iš laimo vaisiaus išspauskite sultis ir sutrinkite su žiupsneliu pipirų. Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite. Baziliko lapelius taip pat sukapokite.
Krūtinėles sudėkite į indelį, užpilkite laimo sultimis, pabarstykite smulkintu baziliku ir česnaku. Uždenkite ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą. Likusį baziliką sutrinkite su sūriu.
Krūtinėlių kišenėles prikimškite sūrio įdaro. Kiaušinį suplakite. Krūtinėles pirma apvoliokite kiaušiniu, o paskui miltais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite mėsą ant vidutinės ugnies 10 minučių. Sudėjusi į lėkštę kepsnelius pabarstykite Iaimo juostelėmis.