2 pak. paruošto tešlos mišinio picai;
250 g Mozzarella sūrio;
120 g Gorgonzola sūrio;
120 g Gruyère sūrio (Šveicariškas, geltonas, kietasis karvių pieno sūris);
120 g Parmezano (Parmigiano-Reggiano) sūrio;
2 skiltelės česnako;
Pomidorų padažo su žolelėmis;
2 arb. š. šalavijo;
Pipirų;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Paruošti picos tešlą ir suformuoti apvalų paplotėlį (45 cm skersmens), padėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Suformuoti nedidelį aukštesnį kraštelį. Mozzarella ir Gorgonzola sūrius supjaustyti mažais kubeliais. Gruyère ir Parmezano sūrius sutarkuoti. Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Pomidorų padažu gausiai aptepti picos pagrindą. Ant jo suberti sūrius bei česnaką. Pabarstyti šalavijo lapais ir pipirais. Kepti iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.