Kalėdinės širdelės su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalėdinės širdelės su migdolais


INGREDIENTAI:

250 g sviesto;
125 g cukraus pudros;
2 tryniai;
100 g maltų migdolų;
350 g miltų;
80 g nuluptų migdolų puselių.


GAMINIMAS:

Sviestą iki purios masės išsukti su 1 tryniu ir cukraus pudra. Įmaišyti maltus migdolus bei miltus ir gerai suminkyti trapią tešlą. Suformuoti rutulį, jį uždengti ir 2 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros.

Iš tešlos ant miltais pabarstyto stalo ar lentos iškočioti ½ cm storio lakštą ir formele išspausti širdeles. Jas dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Likusį trynį išplakti ir juo aptepti sausainius. Ant kiekvieno sausainio dėti po 2 migdolų puseles (jas sudėti šalia taip, kad išeitų maža širdelė). Kepti orkaitėje apie 8-10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668