Dešrelių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dešrelių apkepas


INGREDIENTAI:

200 g salierų gumbų;
200 g pastarnokų;
200 g morkų;
Vandens;
Druskos;
Porų;
200 g dešrelių;
2-3 valg. š. alyvuogių aliejaus.

Padažui:

1 valg. š. kvietinių miltų;
300 ml pieno;
Žiupsnelis druskos;
Baltųjų pipirų;
1 valg. š. peletrūnų;
200 g tarkuoto fermentinio sūrio.


GAMINIMAS:

Nulupkite salierus, pastarnokus bei morkas ir supjaustykite ½ cm dydžio gabalėliais. Kiekvieną daržovių rūšį virkite atskirai, bet tame pačiame vandenyje (vieną po kito). Supjaustykite porą žiedeliais, o dešreles- kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite porą bei išvirtus salierus, pastarnokus ir morkas. Ištepkite skardą aukštais kraštais aliejumi ir suberkite daržoves, sumaišytas su dešrelių gabalėliais.

Padažui supilkite į puodą pieną, suberkite miltus ir kaitinkite nuolat maišydami, kol gausite vientisą masę. Virkite 5 min., paskaninkite druska, pipirais ir peletrūnu. Galiausiai įmaišykite tarkuotą sūrį. Supilkite padažą į skardą ant daržovių ir dešrelių viršaus. Kepkite 15-20 min. 250°C temperatūros orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668