Braziliškas padažas Carioca receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braziliškas padažas Carioca


INGREDIENTAI:

2 valgomieji šaukštai labai aštrių raudonųjų pipirų,
100 g baltojo romo,
1-2 citrinos arba 50 g acto,
smulkintų petražolių,
druskos.


GAMINIMAS:

2 valgomuosius šaukštus aštrių pipirų (Malagueta) suberkite į dubenį, supilkite baltąjjį romą, actą, 1 arba 2 citrinų sultis (priklausomai nuo citrinų dydžio) ir valandą palaikykite. Po to pipirus sugrūskite, neišgriebiant iš skysčio. Įberkite žiupsnį smulkintų petražolių ir druskos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668