Bulvių sriuba su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių sriuba su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

500 g bulvių;
1 l daržovių sultinio;
250 g pievagrybių;
1 svogūnas;
2 valg. š. sviesto;
1 valg. š. miltų;
1 lauro lapas;
2 grūdeliai kvapiųjų pipirų;
1 valg. š. smulkintų petražolių;
Druskos ir pipirų;
Grietinės.


GAMINIMAS:

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti verdančiu sultiniu, įdėti lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Ištirpinti sviestą keptuvėje ir pakepinti smulkintą svogūną. Tada sudėti grybus ir kepti dar 12-15 min. Įdėti šaukštą miltų, išmaišyti ir dar truputį pakepinti. Paskui visą keptuvės turinį supilti į puodą su bulvėmis ir virti dar 15 min. Sriubą pagardinti druska ir pipirais. Išpilstyti į lėkštes dėti po šaukštą grietinės ir patiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668